Gecertificeerde en gekwalificeerde medewerkers
De best beschikbare technieken
Kwaliteit en veiligheid

Home / Kennisbank / Calamiteiten

Calamiteiten

Perfect Finish Milieutechniek is 24 uur per dag bereikbaar voor calamiteiten via telefoonnummer 0031(0)85-303 8629.

Er staat 24 uur per dag een speciaal team van professionals paraat in geval zich een calamiteit voordoet zoals bijvoorbeeld een asbestbrand of acute sloopwerkzaamheden. Op een vakkundige manier doen we er alles aan om gevaren voor de volksgezondheid te minimaliseren. Direct vanaf het moment dat een calamiteit gemeld wordt, start een calamiteiten protocol. Omdat immers in een noodsituatie iedere seconde telt.

Ook in de periode vlak na een calamiteit waarbij asbest is vrijgekomen kan Perfect Finish Milieutechniek ingezet worden bij het opschonen van de leefomgeving en asbestvrij maken van de nabije omtrek. Samen met ervaren specialisten zijn we in staat om deskundig, nauwkeurig en flexibel te werk te gaan

Bij een calamiteit is het belangrijk dat er tijdig ingegrepen wordt. Tijdens een asbest brand of bij stormschade aan asbesthoudend materiaal komt het regelmatig voor dat het asbesthoudend materiaal breekt waardoor vezels vrijkomen. Asbestvezels worden het door rook of door wind snel verspreid. Het inademen van asbestvezels is zeer schadelijk voor de gezondheid. Om verdere verspreiding van schadelijke asbestvezels te voorkomen is het belangrijk dat een deskundig asbestsaneerder snel ter plaatse is.

Neem contact op met Perfect Finish Milieutechniek via info@asbestverwijdering.be of het contactformulier. Voor calamiteiten zijn we 24 uur per dag bereikbaar via telefoonnummer 0031(0)85-303 8629.