Kwaliteitsbeleidsverklaring 

De doelstellingen in het demonteren en verwijderen van asbesthoudende toepassingen moet ons aanzetten om altijd te streven naar perfectie.

Bij Perfect Finish Asbestverwijdering staat het welzijn van onze medewerkers en opdrachtgevers op de eerste plaats. Perfect Finish Asbestverwijdering doet al het mogelijke om schade te voorkomen op gebied van milieu, gezondheid en veiligheid. Op deze manier werken wij naar een complete tevredenheid van onze klanten, medewerkers, leveranciers en maatschappij. Wij werken steeds volgens de wetgeving opgesteld in de Codex boek 6 titel 3 en Belac richtlijnen.

Alle medewerkers van Perfect Finish Asbestverwijdering staan in voor hun eigen veiligheid en dienen te waken over de veiligheid van anderen. Het melden van gevaarlijke situaties en het corrigeren van deze situaties wordt binnen onze organisatie alleen maar aangemoedigd.

We hebben het volste vertrouwen dat iedereen van onze organisatie achter deze beleidsverklaring zal staan en er alles voor zullen doen om dit te vertalen naar de praktijk.

Arendonk, 2 Augustus 2021                                                     

Kris De Maeseneer                                                                      
Managing Director